STUDIES EN ERVARINGEN

STEFFI LAUREYS

Kinesiste en osteopate in opleiding

In 2013 behaalde ik mijn masterdiploma Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen aan de Katholieke Universiteit te Leuven, met als afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen. Voor ik startte met werken ben ik hierna eerst een half jaar als kinesiste vrijwilligerswerk gaan doen in Sri Lanka. Ik werkte er in een weeshuis voor kinderen met een beperking.

In 2014 ben ik teruggekeerd en gestart als zelfstandig kinesiste in Belgiƫ. Niet veel later startte ik ook de opleiding Osteopathie aan Flanders International College of Osteopathy (FICO) te Antwerpen. Intussen heb ik de 3-jarige module "structurele osteopathie" afgerond waardoor de manuele therapie tot mijn vaardigheden behoort. De volgende stap is craniosacrale en viscerale therapie, een module waaraan ik nu reeds gestart ben.

Ik werk dus voornamelijk manueel en tracht de balans in het lichaam terug te vinden door een doelgerichte behandeling uit te voeren.

U kan bij mij terecht voor allerlei aandoeningen en letsels van het lichaam, met betrekking tot het spier- en skeletstelsel.