BEWEGINGSCOACH


Aangezien beweging de topprioriteit zou moeten zijn in ieders leven werk ik samen met Personal Coach 4 U, onder leiding van Patrick De Wachter. Hier zorgen gediplomeerde trainers ervoor dat u op een verantwoorde manier uw lichaam kan trainen, en dit in een privégym.

We denken in de gezondheidswereld, sport, training en revalidatie nog erg vaak in termen van spieren. Er is ondertussen meer en meer onderzoek naar het belang van het bindweefsel ( = fascia ) in ons lichaam en het heeft ons boeiende en leerrijke informatie en inzichten gebracht.

Niet alleen in functie van Performance Training maar zeker op het vlak van revalidatie kan het een grote hulp zijn om meer te weten over de fascia in het lichaam, de fasciale connecties en de invloeden op blessurepreventie en het oplossen van chronische letsels. Het is dan ook de ideale aanvulling op een manuele behandeling.

Om uw lichaam in vorm te krijgen en dit op een zo lichaamsvriendelijk mogelijke manier, bent u bij Patrick en zijn collega's aan het juiste adres!

De praktijk en de privégym liggen naast mekaar in hetzelfde gebouw.